Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Art Jewelz diamantring 0,35 ct Se fuld størrelse

Art Jewelz diamantring 0,35 ct

Et stilrent diamantkup. Få en stor diamant for pengene. Ring med diamant i 14 kt. guld. Byt inden for 2 år.

Flere detaljer

DKK 12.995,00

Nedsat pris!

-DKK 8.595,00

DKK 21.590,00

Art Jewelz diamantringene - En del af Danish Design Jewels kollektionen

Art Jewelz diamantringene
Danish Design Jewels kollektionen er meget konkurrencedygtig på pris, fordi vi har besluttet ikke at investere i butiksudstillingsmaterialer og trykte brochurer mm, samt ikke mindst har vi skåret de betydelige omkostninger væk der er forbundet med opbygning af forhandlere rundt omkring i verden. Derfor får du rigtigt meget værdi for pengene i Danish Design Jewels kollektionen, for her handler du direkte med kilden uden fordyrrende mellemled. Kort sagt Dansih Design Jewels er dansk design og håndværk til rene nettopriser. 

    


Vi garanterer usædvanligt gode priser, og en unik prisgaranti på disse ringe.
Art Jewelz er den moderne men alligevel tidløse ombytningsring, hvor vi matcher enhver netpris, med en håndfast prisgaranti på ægte 14 karat diamantringe. Og hos os er du også sikker på at få en diamantring der er fremstillet i Danmark i guldsmedens bedste kvalitet.

Mere om disse Art Jewelz guldringe med diamant på 0,05 og op til hele 1,00 ct:
Alle ringene i serien har en kraftig skinne, og en elegant firkantet fatning, der får diamanten til at fremstå flot med det ultimative skin i brillant facetterne, ringene skaber et flot udtryk på fingeren.

Alle Art Jewelz diamant ringe er ombytningsringe i 14 karat guld, hvilket betyder at du kan bytte din diamantring til en ring med en større diamant inden for 2 år, og kun betale differencen mellem det din gamle ring kostede og det den nye koster. Dit nye smykke skal dog altid koste minimum 30% mere, jvf. det certifikat der medfølger.

Sammensæt selv din helt personlige brilliantring.
Med Art Jewelz ringene i 14 karat guld kan du både samle flere ringe, der kan sidde smukt på samme finger eller på flere fingre, eller du kan vælge at ombytte din ring til en anden i serien med en større brillant, og sådan kan du blive ved til du måske har den aller største  diamant vi tilbyder, som er med hele 1,00 carat. Du kan således vælge både at gøre din ring større og smukkere, og sætte flere ringe ved siden af hinanden - du får på den måde en personlig ring lige som du drømmer om. Og du har endda flere farve muligheder, for Art Jewelz diamant ringene udføres i materialerne 14 karat guld og 14 karat hvidguld, og i alle størrelser fra 0,05 ct. og helt op til 1,00 carat.

Matchende sæt af Art Jewelz brillant smykker
Art Jewelz ringene kan også suppleres med andre Art Jewelz smykker i 14 karat guld som matcher. Der er både halssmykker og øresmykker i serien som passer perfekt til din ring. På disse øvrige smykker i serien kan du naturligvis også ombytte inden for de 2 år, så også ørerstikker og halssmykker kan få større diamanter med tiden, begynd med 0,05 ct. og byt til større næste gang du fylder år. Når du vælger en moderne brilliantring som Art Jewelz  i 14 karat guld  så er du begyndt med en serie tidløse og elegante smykker der kan glæde dig år efter år, fordi diamanterne altid er klædelige og neutrale, uanset om diamanterne er små eller vokser sig større år efter år.
  • Materiale: 585 kt./ 14 karat guld
  • Stenstørrelse: 0,35 ct.
  • Stenslibning: Brillant
  • Stenfarve: Wesselton - Top cape
  • Stenens klarhed: Small inclusions - Pique 1