Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er ingen varer

 Velkommen hos Optiker Hinrichsen

Velkommen til vores store optikafdeling.

Her møder du os: Poul autoriserer optiker Mette autoriseret optiker og linseoptiker

Hos os er kvalitet, høj faglighed, samt god service en selvfølge.

Vi tager en grundig synsprøve og hjælper dig efterfølgende med at finde det helt rette brillestel til dig. Det er altid den samme person der tager synsprøven som også vejleder dig til valg af stel og brilleglas.

Hos os får du kun de allerbedste og nyligt udviklede brilleglas, så du sikres den bedst mulige synsmæssige komfort, både når du har fri, men også når du er på arbejde.

Hos os kan du vælge både briller og/eller linser.

Det er muligt at lave en brillekonto hos os. Her deler vi beløbet op i op til 24 mdr. Der er ingen udbetaling eller andre former for renter eller gebyrer.

Linser:

Det er altid gratis at prøve linser hos os. Vi har kun linser af den bedste kvalitet. Vi binder dig ikke i et abb. Her kan du købe de linser du har behov for.

Underkategorier
 • Brilleglas
  Brilleglas Hos os er du altid sikret den bedste kvalitet af brilleglasRodenstock branded står for teknologisk krævende produkter af enestående kvaltiet. Hos Rodenstock spørger vi konstant os selv: Hvordan laver vi briller endnu mere behagelige, lettere, enklere og mere komfortable? Denne holdning giver anledning til innovative produktløsninger - der imødekommer den højeste præcision. Hos os står vort faguddannede personale altid klar til tage imod dig og svare de spørgsmål du måtte have angående dit syn. Du kan også herunder få flere informationer Klik herunder for mere information om brilleglasKlik herunder for mere information om flerstyrket brilleglasKlik herunder for mere information om skærmbrilleglasKlik herunder for mere information om farveskiftende brilleglas 
 • Skærmbriller
  Skærmbriller Til en PC arbejdsplads og mere ... Hvis du holder af at læse, lave mad, har hobbier som håndarbejde/sløjd eller arbejder ved computeren, kender du sikkert til dette: spænding, svidende øjne, hovedpine, hurtig træthed.Den perfekte løsning er briller med specielle nærkomfort glas. De giver passende brede og skarpe synsfelter i det omfattende nærområde. Så kan du let og behageligt skifte mellem dokumenter, tastatur og skærm og også se, hvad der foregår bag skærmen. Klik på billedet herunder for mere informationVi er medlem af Dansk ErhvervsOptik og kan dermed levere skærmbriller til de derigennem forhandlede priser. Kom ind i butikken og hør nærmere eller ring og bestil en tid til en gratis og uforpligtende synsprøve hvor vor autoriserede optikere vil hjælpe og vejlede dig både ved synsprøven, men også med valg af stel og glas    
 • Brillestel
  Brillestel
 • Børnebriller
  Børnebriller  
 • Solbriller
  Solbriller