Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Cubic D-vielsesringe (Medium) Se fuld størrelse

Cubic D-vielsesringe (Medium)

4 mm. brede vielsesringe i 14 karat guld, med 1 stk. brillant på 0,025 ct.Tw.si i hendes ring. (Par. 2 stk.)

Flere detaljer

Cubic 4,00-VD-SG

DKK 9.490,00

Nedsat pris!

-DKK 5.610,00

DKK 15.100,00

Kraftige og slidstærke 14 karat guld vielsesringe. 

Den ægte legering i 14 karat guld sikrer dig, at ringene holder sig smukke hele livet igennem. Som noget meget vigtigt, kan din ægte 14 karat vielsesring altid ændres i ringstørrelse hos en guldsmed, uden at det kan ses på din ring. Du får sandsynligvis brug for at få tilpasset din ring i størrelse gennem livet. Derfor er 14 karat guld det helt rigtige valg.

Vi har valgt at kalde disse vielsesringe for “Cubic”, som en hyldest til de nordiske bryllups- og vielses-traditioner, hvor ringen signalerer bestandighed og guldet troskab. Guld vielses- og forlovelses-ringenes cirkelform, uden ende og begyndelse, står for evighed og dermed troskab, og det der kendetegner Skandinavisk design er enkelthed. Vi har med Cubic vielses og forlovelses ringene, ført denne enkelthed ud i sit yderste, med meget stringente linier.

Guldet er gennem tiden blevet mere og mere værdifuldt, som det eftertragtede metal der holder sig smukt generation efter generation. Cubic vielses- og forlovelsesringene er skabt, med det for øje, at kunne tilbyde dig en stilren vielsesring til en fantastisk konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med legeringer og guldindhold. Det behøver ikke at være dyrt at få noget kostbart. 

10 andre varer i samme kategori: