Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Jewelz halssmykke 0,15 ct. Hvidguld Se fuld størrelse

Jewelz halssmykke 0,15 ct. Hvidguld

Art Jewelz halsvedhæng i 14 karat hvidguld med brillant slebet diamant 0,15 ct. Excl. kæde.

Flere detaljer

DKK 4.295,00

Nedsat pris!

-DKK 1.495,00

DKK 5.790,00

Klassisk diamant halssmykke i 14 karat guld med 1 brillant slebet diamant 

Halssmykker som dette er en virkelig klassikker, som du ofte finder under navne som Prinsesse-vedhæng, Eternity-vedhæng, Kleopatra-vedhæng, Victoria-vedhæng, Karat-vedhæng osv. Vi har valgt at kalde vores klassiske diamant hals vedhæng for Art Jewelz, som en hyldest til brillanten, som er den smukkeste smykkesten du kan bære om halsen. Det er en klassiker i guldsmedebranchen.

Art Jewelz hals vedhængene har vi skabt for kunne at tilbyde dig klassiske diamant halssmykker til en fantastisk konkurrencedygtig pris, uden at gå på kompromis med din oplevelse af den fantastiske brillant. Du kan selv sammenligne med andre diamant vedhæng, hos din lokale guldsmed eller her på nettet.

Når du køber et  Art Jewelz diamant halssmykke i 14 karat guld, så følger der et diamant-certifikat sammen med dit diamantsmykke. Diamant-certifikatet indeholder en beskrivelse af diamant kvaliteten på den diamant der er indfattet i dit halssmykke. Alle diamanterne fra guldsmedenesnetbutik er brilliant slebet, og kaldes derfor ofte for brillanter . Den samlede diamantkvalitet er nøje udvalgt for at give dig den absolut  største og smukkeste diamant til en meget attraktiv pris.

Genererelt om diamant halssmykkerne Art Jewelz.

Diamant halssmykkerne i 14 karat guld  er en hyldest til det romantiske design. Fokus i formgivningen er rene enkle linjer og et elegant design.  Hals-smykkerne er en del af den klassiske Art Jewelzz serie, hvor du også kan få hele serien med ørestikker og ring i guld for at skabe en flot helhed.