Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 69 varer.
Kikkerter

Vortex kikkert med livsvarig VIP-garanti

Kom ind i butikken og se vores store udvalg af kikkerter, både hånd og sigtekikkerter. Vi hjælper dig gerne med at montere, så du får en god start.

Vi har også diverse tilbehør til din kikkert og montageringe.

Kom ind og få en grundig vejledning i valg af kikkert af Kim der selv er pasioneret jæger og ved hvad han snakker om.

Vi glæder os til at se dig, og der er ingen dumme spørgsmål.

 

Køb din håndkikkert online og få den inden for få dage.

 

 

Welter Optics

Kvalitets optik til den kræsne observatør. Welter Optics tilbyder et alsidigt udvalg i håndkikkerter og sigtekikkerter til priser hvor alle kan være med. Udvalgte modeller med op til 30 års garanti.

Underkategorier
 • Tilbehør
 • VORTEX håndkikkerter
 • Welter riffelkikkerter
  Welter Optics Welter Optics yder 30 års garanti på optikken/mekanikken og 5 års garanti på elektronikken.Det ekstra store synsfelt garanterer at man altid har det optimale overblik. Fuldt flerlagsbelagte linser og prismer maksimerer lystransmission. Resultatet er ikke alene et billede som er lyst og kontrastrigt men også farvemæssigt velbalanceret.
 • VORTEX Riffel Sigtekikkerter
  Kikkerter der hæver standarden indenfor jagt optik. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garantere en sigtekikkert der holder hele livet - derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.
 • YUKON
  Yukon Advanced Optics Worldwide blev grundlagt i 1998 og koncentrerede sig i starten om dagsoptik. I 2001 introducerede de dog deres første natkikkerter (NVRS serien) og siden har denne type produkter været deres hovedformål. I dag er de verdensstørste producent af natkikkerter med over 800 ansatte og en markedsandel på mere end 70%. Siden starten er flere og flere produkter kommet til og i dag tilbyder Yukon Advanced Optics både digitale natkikkerter, laser afstandsmåler, termiske enheder, riffelsigte, udsigtskikkerter, håndkikkerter med mere. Den nye Photon XT serie af digital natsigtekikkerter tog markedet med storm da den blev introduceret i 2015 og er i dag en af de mest solgte i Skandinavien. I 2017 kommer næste generation Photon RT og Ranger RT på markedet med mange innovative nyheder såsom WiFi, Stream Vision, usynlig IR belysning og indbygget videooptager som kan livestream direkte til f.eks. Youtube.
 • VORTEX håndkikkerter Monokular
  Vortex Optics Solo monokular Lille, slank og sporty - Solo monokikkertens elegante udseende afslører ikke dens potentiale: flotte billeder og bredt synsfelt. Monokikkerterne er altid ved hånden for at kunne zoome ind på f.eks. kulturelle og sportslige hændelser.  Fuld multilagsbelægningen anvendes på alle linseflader og Bak4 prismerne for at øge lystransmissionen og mindske lysskær/skygger. Resultatet er lyse og skarpe billeder i både morgengry og skumringen.

Varer sidevis

Varer sidevis