Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 26 varer.
VORTEX håndkikkerter

Underkategorier
 • Crossfire III
  På udkig efter en kvalitets håndkikkert til en pris hvor alle kan være med? Så er 3 generation af den populære Vortex Optics Crossfire serie det perfekte valg. Kombinationen af et ergonomisk letvægtshus og en fuld multilagsbelagt optik garanterer en kikkert som vil imponere de fleste med sine lysst ærke og barberbladsskarpe billeder. Alle modeller i Vortex Optics Crossfire III serien leveres selvfølgelig med livsvarig VIP garanti.
 • Diamondback II
  Visionær kvalitet... Så simpelt kunne de populære Diamondback ki kkerter beskrives. Med introduktionen af de nye Diamondback II modeller er det lykkes Vortex Optics at opdatere en klassiker med nyt og moderne design samt forbedret optik.Alle modeller i serien leveres selvfølgelig med livsvarig VIP garanti.
 • KAIBAB HD
  Kaibab HD kikkerten overlader ingen ting til fantasien: enhver detalje – selv på ekstreme afstande – gengives perfekt i skarpe og kontrastrige farver. Den medfølgende Uni-Daptor stativadapter gør det nemt at montere kikkerten på et fotostativ så de store forstørrelser kan udnyttes uden rystelser.
 • RAPTOR
  Kompakt og robust porroprismekikkert fra Vortex Optics med stort vid vinklet synsfelt. 
 • RAZOR HD
  Vortex Optics Razor HD blev kåret som årets kikkert 2012 af det anerkendte ”Best Binoculars and Binocular Reviews Website” i USA. Kikkerten fik blandet anden topkarakter for sin optiske kvalitet og opbygning. 
 • VIPER HD
  Med introduktionen af Viper HD serien er det lykkes Vortex Optics at gøre det nærmest umulige, nemlig at forbedre deres prisvindende Viper serie mærkbart. HD (high density) optikken i disse kikkerter leverer fantastisk opløsning og farverenhed i hele synsfeltet. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.
 • Fury HD
  HD optik og langdistance laser afstandsmåler samlet i et...    
 • Vulture HD
  Med en effektiv lysåbning på 56mm er modellerne i Vulture HD serien perfekte til brug i skumringen. Alt gengives i et kontrastrigt billede helt uden farvefejl. 

Varer sidevis

Varer sidevis