Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 32 varer.
VORTEX Riffel Sigtekikkerter

Kikkerter der hæver standarden indenfor jagt optik. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garantere en sigtekikkert der holder hele livet - derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.

Underkategorier
 • Razor HD
  Razor HD serien hæver standarden indenfor jagt optik. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garantere en sigtekikkert der holder hele livet - derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.
 • Razor HD Gen II
    Den nye Razor HD Gen. II serie er designet med det absolut bedste optik og mekanik der findes på markedet i dag. Materiale valget og den håndværksmæssige kvalitet garanterer en sigtekikkert der holder hele livet - derfor er Vortex Optics heller ikke bange for at give livsvarig VIP garanti.
 • Strike Eagle
  Speed & versatility - disse 2 ord beskriver bedst den nye Strike Eagle fra Vortex Optics. Med en forstørrelse som begynder på 1x er sigtet perfekt til skud på korte afstande mod bevægeligt vildt.
 • Viper PST II
    Viper PST serien forbinder ekstra lysstærk optik med driftssikker mekanik og præcision over selv de længste afstande. Ved at benytte ED (ekstra-lav dispersion) glaslinser minimeres kromatisk aberration og man opnår et billede med øget kontrast og opløsning.
 • CROSSFIRE II (1'' tube )
  Klassisk jagtoptik i den velkendte Vortex kvalitet. Crossfire II serien er allerede en ”best-seller” i Skandinavien og anerkendes generelt som et af de mellemklasse sigte hvor man får mest valuta for pengene.
 • CROSSFIRE II (30MM TUBE)
  Klassisk jagtoptik i den velkendte Vortex kvalitet. Crossfire II serien er allerede en ”best-seller” i Skandinavien og anerkendes generelt som et af de mellemklasse sigte hvor man får mest valuta for pengene. Findes i 4 forskellige 30mm modeller og hele 8 forskellige 1” modeller.  Selv i regn og tåge sørger den skarpe optik for at skabe et brugbart sigtebillede. Alle linseflader er fuldt multilagsbelagte for at øge lystransmissionen og reducere uønsket skygger og refleksioner i billedet.  Hurtig fokuserende øjestykke er standard på alle Crossfire II modellerne. Skarphedsindstillingen er dermed utrolig let og uønsket bevægelser er reduceret til et minimum.  Et nitrogenfyldt og o-rings forseglet kikkerthus beskytter ikke kun mod regn, dug og fugt men også mod støv og snavs. Det betyder at de indvendige optiske komponenter altid er rene og klare til brug.

Varer sidevis

Varer sidevis