Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev

Leverandører:

Der er 1 leverandør.

 • Kranz aps

  Stilsikre stålsmykker

  »Stål har mange fordele. Det er rent og bruges kirurgisk - for eksempel opereres det ind i menneskekroppen. Samtidig er det hårdt og dermed meget holdbart. Både med hensyn til indfarvning og i forhold til de fatninger, stenene sidder i. For eksempel er stål det eneste materiale, som kan farves sort og holde sig pænt i længden.« forklarer Martin Kranz.

  »Vi har i nogle år set masser af enkle og minimalistiske smykker. Den stil passer godt til stålet, som vi får lavet i en række farver. Det giver nye muligheder for kombinationer, som ikke før er set,« forklarer han sit nye koncept.

  Konceptet med de mange kombinationer passer perfekt ind i en tid, hvor tempoet er højt og kravene til foranderlighed stort.

  Han forklarer at forgyldte ringe dyppes i et bad, og at forgyldningen derfor slides af. Men at forgyldninger og farver presses ind i stålet. Den teknik har eksisteret i årevis. Farvet stål er blevet brugt til urlænker og briller, som er udsat for stort slid og som skal holde.

  Glitrende sten

  De enkle ringe har i de fleste tilfælde en række små hvide sten. De har tre tykkelser og et ens design men findes i sølv, guld, sort og kobber. På forunderlig vis giver kombinationen af de hver især enkle ringe et meget luksuriøst og mættet udtryk. De glimtende sten får de rå og enkle materialer til at ligne en million. Serien hedder Ice Diamonds.

  0 varer