Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Black Diamond-Luxuz 1,00 ct. Se fuld størrelse

Black Diamond-Luxuz 1,00 ct.

Sort diamantring i særklasse på 1,00 ct.

Flere detaljer

DKK 24.995,00

Nedsat pris!

-DKK 7.500,00

DKK 32.495,00

Diamantring med sort diamant prydet med hvide diamanter

Stor diamant med en centeret sort diamant, med en skulder af hvide diamanter får du det klassiske design i Black Diamond Luxuz ringen – Det bedste fra begge verdner. Denne ring er en klasse for sig.

Den sorte diamant har i modsætning til andre diamanter på markedet et næsten metallisk udseende, som spiller godt sammen med de klassiske hvide diamanter. Tilsammen udgør de et utraditionelt, men alligevel klassisk design. Håndarbejdet er i orden her, da det kræver dygtige diamantslibere at få de sorte diamanter til at funkle med liv, som netop disse sorte diamanter gør.

Ved hjælp af varme eller strålebehandling af hvide og gule diamanter, opstår der en unik sorte farve. Ved denne behandling får diamanten en grønlig dyb tone, men med det blotte øje synes diamanterne sorte. Ved at gøre dette kan det garanteres, at hver og en af de sorte diamanter er unikke.

Black Diamond serien er udarbejdet i 14 karat guld eller hvidguld. Ved Guldsmedenesnetbutik.dk kan du være sikker på en kvalitet i særklasse. Ringene er udført i 14 karat guld, da dette er eneste rigtige materiale at udføre guldringe i. Ringene er meget slidstærke, da 14 karat ikke anløber. Derfor kan du også være sikker på, at din Luxuz Black Diamond vil skabe glæde og funkle hele livet.

Lad en stor diamant vokse endnu større

Black Diamond Luxuz laves i diamantstørrelserne fra 0,25 – 0,50 – 0,75 – 1,00 – 2,00 – 3,00 carat. Ønsker du andre smykker med sorte diamanter, laves vores ombytningssmykker fra Danish Design Jewelz også med sorte diamanter. Her laves smykkerne i ørestikker, vedhæng samt ringe.

Hos Guldsmedenes netbutik er alle guld og diamantsmykkerne designet og udført at dygtige danske guldsmede. Du kan ligeledelse være sikker på en tryg og god handel.

Essensen i den gode handel er: Tryghed, besparelse, valgmuligheder samt god information. Derfor kan du også være sikker på, at få gode kvalitetssmykker til unikke priser – samt smykker der vil skabe glæde hele livet.