Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 404 varer.
Ure

Ure til salg online eller i vores urmagerbutik

Hinrichsen har forhandlet ure i over 100 år, men som noget nyt har vi også fået en online webshop. Vi sælger alt fra smykker til ure, og en del af urene kan bestille og betales online, hvorpå vi leverer i hele landet. Vi har naturligvis landsdækkende bytteservice.

Vi forhandler ure til enhver arm og anledning

Du kan se mere under hver kategori eller downloade vores katalog, hvor vi har ure til alle arme og anledninger. Urene fra blandt andet Daniel Wellington (DW) kan bestilles online, eller du kan besøge os butikken på Aars. 

Du kan også få hjælp af vores faglærte medarbejdere eller vores urmager, hvis du kommer ind i vores butik, hvor du samtidig kan se det store udvalg. Vi har blandt andet ure fra Kenneth Cole, Inex og Seits.

Ure er udover vielsesringe blandt de mest populære smykker, selvom vi kan se klokken på vores telefon, på vores computerskærm og mange andre steder.

Et ur har tillige den funktion, at det kan signalere ens personlige udtryk, hvor især mænd har mange muligheder for at sende forskellige signaler. De fleste mænd ønsker stadig klassiske ure med visere, og det gælder også et smartwatch, men smart-ure signalerer ikke samme kvalitet og integritet som klassiske urværker.

Bestil dit ur her eller kom og besøg os

Bestil dit ur i webshoppen, og for spørgsmål, kan du kontakte os på telefon 98 62 10 50 eller e-mail: hinrichsen@aars.dk

Underkategorier
 • Bering
  Rabatten gælder ved køb her på webshoppen Bering ure i tidløst design med krystalklart safirglas Hos Hinrichsen forhandler vi Bering ure til mænd og kvinder. Der er tale om stilrene herreure og dameure med krystalklart safirglas, som stort set er ridsefrit. Det er dansk design, når det er bedst, og der er 3 års garanti på værket på alle Bering ure. Fornuftige priser på alle vores Bering ure Vores Bering ure ligger i en fornuftig prisklasse, hvor alle kan være med, men uden det går ud over kvaliteten. Priserne ligger typisk mellem 999 og 1999 kroner. Overfladerne er udført i stål og højteknologisk keramik, der også er ridsefast og i øvrigt har smooth-touch. Desuden er uret beskyttet mod sved og vandstænk. Bestil dit nye herreur eller dameur i dag Køb dit herreur eller dameur her i webshoppen, men skriv gerne til hinrichsen@aars.dk, hvis du har spørgsmål.
 • Casio
  Casio Hvad enten det gælder teknisk avanceret fotoudstyr eller funktionsdygtige armbåndsure, så har Japanske Casio den klare vision at skabe noget ukendt. Under signaturen, ”Moving time forward” arbejder Casios design team til stadighed på at udtænke originale og brugbare modeller med banebrydende teknologi og nye funktioner.Vi fører alle urer fra Casio. Se online kataloger herunder, eller besøg os i butikken, hvor vores urmager vil vejlede dig, så du får det ur der netop passer til dine behov.Vi kan bestille alle de ure at der er produceret til det danske markedet.G-shock BABY-G EDIFICE PRO TREK Radio Controlled CASIO Sports CASIO Collection  Vil du gerne vide hvordan Casio urene fungere. Her er der gode forklaringer. 
 • Inex
  Inex Kom ind i butikken og se det store udvalg  
 • Daniel Wellington
  Daniel-Wellington til mænd og kvinder med stil Hos Hinrichsen har vi stor ekspertise med ure, og her i vores online webshop har vi samlet en række ure og urremme fra Daniel-Wellington. Vi har forhandlet ure i vores butik i over 100 år, men nu sælger vi til hele Danmark. Samtidig har vi en landsdækkende bytteservice, således du nemmere kan bytte dit ur fra Daniel-Wellington. Vi har en række forskellige ure fra Daniel-Wellington, og det kan være med sort eller hvid skive. Desuden har vi ure med rosafarvet urkasse. Derudover kan du vælge imellem visere i forskellige farver. Urremme fra Daniel-Wellington til enhver anledning En urrem fra Daniel-Wellington har typisk en sort eller en brun læderrem, men vi sælger også NATO-remme. Disse kan leveres i en række forskellige farvekombinationer såsom Oxford, Warwick og Canterbury. Læderremmene findes også i forskelligt design, og der er flere brune nuancer. Du kan købe ekstra urremme, så du har til enhver anledning. Et ur fungerer samtidig som et smykke. Det signalerer ens personlige stil, og det giver dig muligheden for at sende individuelle signaler. De fleste bærer stadig klassiske ure, fordi det signalerer kvalitet og integritet. Bestil i dag eller ring for at stille spørgsmål Du kan altid få råd af vores faglærte medarbejdere, hvis du kommer ind i vores butik, men du kan også ringe til os. Bestil et ur eller en urrem fra Daniel-Wellington i vores webshop, men ring gerne til os på telefon 98 62 10 50 eller skriv til hinrichsen@aars.dk, hvis du har spørgsmål til vores ure eller urremme. 
 • Tissot
  Tissot Vi kan bestille alle de ure at der er produceret til det danske markedet. https://www.tissotwatches.com/en-gb 
 • Dame ure
 • Herreure
 • Aagard
  Aagard er et stort dansk firma.
 • Kronaby
  Kronaby er smartwatch ure af serdeles høj kvalitet.
 • Jaguar
  JAGUAR Ure er en del af Festina Group - en urgruppe som også består af blandt andet Festina, Candino og Calypso. Passion for præcision og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Det er de værdier, der har været rygraden i JAGUAR Ure i over 70 år. Den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde brandet i 1938, og producerede ure, der også dengang, var præget af elegance og præcision. I dag er denne dyrebare arv en direkte kilde til den moderne og internationale strategi bag Festina Group, hvilket i dag resulterer i unikke kollektioner af herreure, hvis styrker har oprindelse i utrættelig teknologisk forskning og innovativ design. Den schweiziske præcision af JAGUAR urene er ensbetydende med kvalitet og vil tilfredsstille selv den mest krævende mand på udkig efter et ur, der garanterer total pålidelighed kombineret med både moderne og klassisk stil. JAGUAR's mest anerkendte urmodeller på nuværende tidspunkt - er deres SPECIAL EDITION's. Disse urmodeller er alle chronografer med imponerende specifikationer - blandt andet safirglas og 100 meter vandtæthed. Foruden dette leveres SPECIAL EDITION  urene i en luksus gaveæske.

Varer sidevis

Varer sidevis