Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 78 varer.
Daniel Wellington

Daniel-Wellington til mænd og kvinder med stil

Hos Hinrichsen har vi stor ekspertise med ure, og her i vores online webshop har vi samlet en række ure og urremme fra Daniel-Wellington. Vi har forhandlet ure i vores butik i over 100 år, men nu sælger vi til hele Danmark. Samtidig har vi en landsdækkende bytteservice, således du nemmere kan bytte dit ur fra Daniel-Wellington.

Vi har en række forskellige ure fra Daniel-Wellington, og det kan være med sort eller hvid skive. Desuden har vi ure med rosafarvet urkasse. Derudover kan du vælge imellem visere i forskellige farver.

Urremme fra Daniel-Wellington til enhver anledning

En urrem fra Daniel-Wellington har typisk en sort eller en brun læderrem, men vi sælger også NATO-remme. Disse kan leveres i en række forskellige farvekombinationer såsom Oxford, Warwick og Canterbury. Læderremmene findes også i forskelligt design, og der er flere brune nuancer. Du kan købe ekstra urremme, så du har til enhver anledning.

Et ur fungerer samtidig som et smykke. Det signalerer ens personlige stil, og det giver dig muligheden for at sende individuelle signaler. De fleste bærer stadig klassiske ure, fordi det signalerer kvalitet og integritet.

Bestil i dag eller ring for at stille spørgsmål

Du kan altid få råd af vores faglærte medarbejdere, hvis du kommer ind i vores butik, men du kan også ringe til os. Bestil et ur eller en urrem fra Daniel-Wellington i vores webshop, men ring gerne til os på telefon 98 62 10 50 eller skriv til hinrichsen@aars.dk, hvis du har spørgsmål til vores ure eller urremme.

Underkategorier

Varer sidevis

Varer sidevis