Landsdækkende bytteservice
Fri fragt & 1-5 dages levering
30 dages fuld returret
Kontakt os her 98 62 10 50
Kategorier
Kontakt os

Du kan kontakte os på:

Telefon: 98 62 10 50

Send os en e-mail
Åbningstider
Nyhedsbrev
Der er 100 varer.
Jaguar

JAGUAR Ure er en del af Festina Group - en urgruppe som også består af blandt andet Festina, Candino og Calypso.

Passion for præcision og omhyggelig opmærksomhed på detaljer. Det er de værdier, der har været rygraden i JAGUAR Ure i over 70 år. Den schweiziske urmager Peter Haas grundlagde brandet i 1938, og producerede ure, der også dengang, var præget af elegance og præcision.

I dag er denne dyrebare arv en direkte kilde til den moderne og internationale strategi bag Festina Group, hvilket i dag resulterer i unikke kollektioner af herreure, hvis styrker har oprindelse i utrættelig teknologisk forskning og innovativ design.

Den schweiziske præcision af JAGUAR urene er ensbetydende med kvalitet og vil tilfredsstille selv den mest krævende mand på udkig efter et ur, der garanterer total pålidelighed kombineret med både moderne og klassisk stil.

JAGUAR's mest anerkendte urmodeller på nuværende tidspunkt - er deres SPECIAL EDITION's. Disse urmodeller er alle chronografer med imponerende specifikationer - blandt andet safirglas og 100 meter vandtæthed. Foruden dette leveres SPECIAL EDITION  urene i en luksus gaveæske.

Varer sidevis

Varer sidevis